Amennyiben megszeretnéd rendelni szolgáltatásaink valamelyikét, érdeklődj elérhetőségeink egyikén!

Egy igazán romantikus közös program a pároddal! Válasszatok egy korszakot (fejenként egy-egy szett ruha és hozzá kiegészítők) és Fotózkodjatok a fotózási térben, közben sütizzetek, kávézzatok, teázzatok! Különleges élmény! :) Bármelyik korszakból lehet választani kivéve a menyasszonyi ruhákat. Ha szeretnétek még emlékezetesebbé teni kérhettek felár ellenében fotóst is! Tökéletes Randi-, Valentin napi-, Szülinapi- vagy Évfordulós ajándék! Bejelentkezés telefonon! A program időtartama 2 óra!

30.000 Ft / alkalom

Kérj Páros Teadélutánhoz Fotóst is! Az árban 30 db digitális, színkorrekciós kép van, melyet az elkészült fotókból lehet kiválasztani. A fotókat digitális formában, nagy felbontásban kapják meg online átküldve a megadott e-mail címre. (Ezt úgy kell elképzelni mint egy rendezvényfotózást, több kép készül rólatok a felpróbált ruhákban, illetve elkapva az esemény hangulatát) Több kép választása, vagy retusálás kérése esetén, a fotóssal kell egyeztetni!

Változó!

Kérj a Páros Teadélutánhoz sminket is! Legyen még különlegesebb az élmény! Az adott szolgáltató árlistáját elküldjük e-mailben.

Változó!

Kérj a Páros Teadélutánhoz fodrászt is! Legyen még különlegesebb az élmény! Az adott szolgáltató árlistáját elküldjük e-mailben.