Amennyiben megszeretnéd rendelni szolgáltatásaink valamelyikét, érdeklődj elérhetőségeink egyikén!

6.000,- Ft /1 óra

1 óra stúidóidő. A stúdióban nincs világítástechnika, azt a fotósnak kell biztosítania magának. A fotótérben lévő tárgyak használata benne van az árban és igény szerint használhatók. Fotózáshoz kedvezményes áron bérelhetőek ruhák (több mint 300 ruha, kiegészítők és kellékek). Valamint bérelhető háttértartó állvány is, hátterekkel. A ruha bérleti díj a stylist szolgáltatást is tartalmazza. A foglaló 5.000 Ft amely teljes egészében beleszámít a bérleti díjba. A foglalást lemondani, írásban, 48 órával az időpont előtt lehetséges, ha ez nem történik meg a folgaló nem jár vissza.

8.000 Ft /2 óra

2 óra stúdióidő!A stúdióban nincs világitástechnika azt a fotósnak kell biztosítania magának. A fotótérben lévő tárgyak használata benne van az árban és igény szerint használhatók. Fotózáshoz kedvezményes áron bérelhetőek ruhák(több mint 300 ruha, kiegészítők és kellékek) Valamint bérelhető háttártartó állvány is, hátterekkel.A ruha bérleti díj a stylist szolgáltatást is tartalmazza.A foglaló 5.000 Ft amely teljes egészében beleszámít a bérleti díjba. A fogalást lemondani, írásban, 48 órával a lefoglalt időpont előtt lehetséges, ha ez nem történik meg a foglaló nem jár vissza.

 

12.000 Ft /3 óra

3 óra stúdióidő. A stúdióban nincs világitástechnika, azt a fotósnak kell biztosítania magának. A fotótérben lévő tárgyak használata benne van az árban és igény szerint használhatók. Fotózáshoz kedvezményes áron bérelhetőek ruhák (több mint 300 ruha,kiegészítők és kellékek). Valamint bérelhető háttértartó állvány is,hátterekkel. A ruha bérleti díj a stylist szolgáltatást is tartalmazza. A foglaló 5.000 Ft amely teljes egészében beleszámít a bérleti díjba. A foglalást lemondani, írásban,48 órával a lefoglalt időpont előtt lehetséges, ha ez nem történik meg a foglaló nem jár vissza.

3.000 Ft /alkalom

Csak a háttértartó állvány, a fotózás idejére.

2.000 Ft /db

1 db háttér a fotózás idejére

Egy szett ruha kiegészítőkkel és kellékekkel a fotózás idejére. Az adott szett ára az árlistában meghatározott ár 70 százaléka. Az árban benne van a stylist szolgáltatás és asszisztencia is.