KORHŰ, EGYEDI, KÜLÖNLEGES

A MonArt Stúdió azon dolgozik, hogy minél sokrétűbb és magasabb színvonalú szolgáltatást tudjon nyújtani ügyfeleinek. Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal. A MonArt Stúdió, nem egy átlagos ruhakölcsönző, több tevékenységgel is foglalkozik.

Minden ruhánk jó minőségű anyagokból készült, és a nagy része egyedi darab. Inkább valódi ruhák, mint jelmezek, bármikor bármilyen eseményre fel lehet venni őket. Akár esküvőre, rendezvényre, fotózáshoz, klipforgatáshoz, filmforgatáshoz, fellépésre, csak a fantázia szabhat határt. Nőknek 34-es mérettől 48-as méretig, Férfiaknak 48-as mérettől 56-os méretig kínálunk ruhákat. A menyasszonyi ruháink között vannak valódi antik darabok is. Az országban egyedülállóként kölcsönzünk Steampunk ruhákat. Ezen kívül kölcsönzünk még 1920-as évek; 1800-as évek; Goth; Western; Vintage-, Retro Menyasszonyi ruhákat; Lányka ruhákat (fél éves kortól kamasz korig); Szalagavatós ruhákat, és a ruhákhoz tartozó Kiegészítőket, Kellékeket.

Az országban szintén egyedülállóként lehetőséget adunk, a Csajos Délután ruhapróbával, a Páros Teadélután ruhapróbával, valamint a Lánybúcsús Teadélután ruhapróbával szolgáltatásaink keretein belül arra, hogy ruháinkat egy forró tea és finom sütemény mellett felpróbálhassák az érdeklődők.

Fotózásra helyszínként a több stílusban berendezett, 20 nm-es Fotóstúdiónk áll rendelkezésre, melyet lehetőség van ruhákkal együtt bérelni! Fotózáshoz, Workshopokhoz, Videoklip-, Film-, Reklám-, és Egyéb Forgatásokhoz, Ruhákat, Kiegészítőket és Egyéb kellékeket is kölcsönzünk, valamint vállalunk Stylist asszisztenciát fotózásokhoz, forgatásokhoz vagy workshopokhoz.

Bízunk benne, hogy széles körű Szolgáltatásink közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet!

További részletek és árak