KORHŰ, EGYEDI, KÜLÖNLEGES

A MonArt Stúdió azon dolgozik, hogy minél sokrétűbb és magasabb színvonalú szolgáltatást tudjon nyújtani ügyfeleinek. Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal. A MonArt Stúdió, nem egy átlagos ruhakölcsönző, több tevékenységgel is foglalkozik.

Minden ruhánk jó minőségű anyagokból készült, és a nagy része egyedi darab. Inkább valódi ruhák, mint jelmezek, bármikor bármilyen eseményre fel lehet venni őket. Akár esküvőre, rendezvényre, fotózáshoz, klipforgatáshoz, filmforgatáshoz, fellépésre, csak a fantázia szabhat határt. Nőknek 34-es mérettől 48-as méretig, Férfiaknak 48-as mérettől 56-os méretig kínálunk ruhákat. A menyasszonyi ruháink között vannak valódi antik darabok is. Az országban egyedülállóként kölcsönzünk Steampunk ruhákat. Ezen kívül kölcsönzünk még 1920-as évek; 1800-as évek; Goth; Western; Vintage-, Retro Menyasszonyi ruhákat; Lányka ruhákat (fél éves kortól kamasz korig); Szalagavatós ruhákat, és a ruhákhoz tartozó Kiegészítőket, Kellékeket.

Az országban szintén egyedülállóként lehetőséget adunk, a Csajos Délután ruhapróbával, a Páros Teadélután ruhapróbával, valamint a Lánybúcsús Teadélután ruhapróbával szolgáltatásaink keretein belül arra, hogy ruháinkat egy forró tea és finom sütemény mellett felpróbálhassák az érdeklődők.

Fotózáshoz, Workshopokhoz, Videoklip-, Film-, Reklám-, és Egyéb Forgatásokhoz, Ruhákat, Kiegészítőket és Egyéb kellékeket is kölcsönzünk, valamint vállalunk Stylist asszisztenciát fotózásokhoz, forgatásokhoz vagy workshopokhoz. Fotózásokhoz egy Antik bútorokkal berendezett Enteriőr is bérelhető.

Bízunk benne, hogy széles körű Szolgáltatásink közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet!

További részletek és árak