Amennyiben megszeretnéd rendelni szolgáltatásaink valamelyikét, érdeklődj elérhetőségeink egyikén!

Kérj árajánlatot!

Ha szeretnéd megszervezzük neked a fotózásod, mi Harmos Csilla fotóművésszel dolgozunk együtt. Csilla több éves szakmai tapasztalata, kreatív-, és különleges látásmódja garancia arra, hogy ügyfeleinkről magas színvonalú fotók készüljenek. Több korszak hangulatának megtapasztalására van lehetőség: 1800-as évek,1920-30-as évek, Western, Vintage menyasszonyi, Steampunk, Goth. A fotózásra a MonArt Stúdió saját fotóstúdiójában kerül sor, de választhatsz külső helszínt is.

 

15.000,- Ft /óra

Külső helyszínen: Fotózásokon, Forgatásokon, Workshopokon öltöztetés, asszisztencia

Ha fotózásra szeretnéd a ruhákat, kellékeket, és nem a MonArt  fotóstúdióját választod helyszínül, a Szolgáltatások és árak menüben, a Korhű és egyedi ruhák kölcsönzése, valamint az Egyéb kellékek kölcsönzése almenüben megtalálod az árakat. Forgatásokra, Workshopokra kérj egyedi árajánlatot!

Ha mégis a MonArt fotóstúdióját választod, akkor kedvezményesen tudsz bérelni ruhákat a fotózás idejére, saját fotóst is hozhatsz magaddal, viszont akkor ehhez időpontot kell hogy foglalj a fotóstúdióban! Árakat lásd a Szolgáltatások menüben a Fotóstúdió-bérlése almenü alatt! 

30.000 Ft / alkalom

Ha szeretnél lovat a fotózáshoz, partnerünkkel egyeztetve mi leszervezzük neked.

Esküvőre, vagy egy családi eseményre szeretnél egy klassz meglepetést a képeidből, mi elkészítjük!

20.000 Ft /fotózás

A fotózás leszervezése a fotóssal, külső helyszínen. Sminkest és fodrászt tudunk ajánlani, de azt az ügyfélnek kell leszerveznie!

Fotozásokon, forgatásokon, workshopokon öltöztetés, asszisztencia