Az árak a szolgáltatás kiválasztása után láthatóak!


Páros Teadélután Ruhapróbával

Mit szólnátok egy igazán különleges közös programhoz? Ami lehet egy évfordulós- vagy szülinapi ajándék, de akár egy különleges randi is! Próbálgassatok vagány korhű ruhákat közösen egy süti és egy forró tea mellett. Stílusok: 1800-as évek, 1920-as évek, Western, Steampunk, Goth

Korhű ruhák és alkalmi ruhák, valamint kiegészítők kölcsönzése

1920-as évek, 1800-as évek, Western, Steampunk, Goth és Alkalmi ruhák, valamint a ruhákhoz tartozó kiegészítők fotózáshoz, filmforgatáshoz, klipforgatáshoz, fellépéshez, egyéb alkalmakhoz.

Egyéb kellékek kölcsönzése (fotózás, forgatás, rendezvény, egyéb alkalom)

Szükséged lenne fotózáshoz kellékekre, vagy egy rendezvényedre próbababára, díszletre, vagy egy fotóhátteret vinnél fotózáshoz? Nézz körül nálunk! Több tétel kölcsönzése esetén kedvezmény!

Vintage és retro menyasszonyi ruhák kölcsönzése

Különleges vintage és retro menyasszonyi ruhák fotózásra, esküvőre.

Alkalmi lányka ruhák kölcsönzése

Alkalmi lányka ruhák az egyszerűbbtől a királylányos fazonokig, esküvőre, keresztelőre, fotózáshoz

Fotóstúdió bérlés

Gyönyörűen berendezett, korhű, valamint modern környezet. A fotózáshoz ruhák és kellékek is bérelhetők! Időpont foglalás! Feltöltés alatt....

Ruhák kölcsönzése Fotózásra, Forgatásokra, Workshopokhoz és Fotózás szervezés

1800-as évek, Western, 1920-as évek,1930-as évek, Steampunk, Goth, Vintage-, Retro-, és Modern Menyasszonyi ruhák, Lányka ruhák., Estélyi ruhák

Catherine Walker által tervezett, valódi selyem menyasszonyi ruhák

Diana hercegnő kedvenc divattervezője, Catherine Walker által tervezett valódi selyemből készült ruhák. Csak fotózásra kölcsönözhető ruhák!

Csajos Teadélután ruhapróbával

Próbálgass vagány korhű ruhákat a barátnőiddel, egy süti és egy forró tea mellett, igazi csajos program. Stílusok: 1800-as évek, 1920-as évek, Western, Steampunk, Goth. Szülinapi, névnapi ajándéknak is kiváló!

Lánybúcsús Teadélután ruhapróbával

Unjátok már a sablonos lánybúcsúkat? Itt az alkalom, hogy valami különleges, csajos, és feledhetetlen élményben legyen részetek.