Az árak a szolgáltatás kiválasztása után láthatóak!


Páros Teadélután Ruhapróbával

Mit szólnátok egy igazán különleges közös programhoz? Próbálgassatok ruhákat közösen egy süti és egy forró tea mellett. 1800-as évek, 1920-as évek, Western, Steampunk, Goth stílus!

Korhű és egyedi ruhák, kiegészítők kölcsönzése

1920-as évek, 1800-as évek, Western, Steampunk, Goth és Alkalmi ruhák, valamint a ruhákhoz tartozó kiegészítők fotózáshoz, filmforgatáshoz, klipforgatáshoz, fellépéshez, egyéb alkalmakhoz.

Egyéb kellékek kölcsönzése fotózásra, forgatásra, rendezvényre, egyéb alkalomra

Szükséged lenne fotózáshoz kellékekre, vagy egy rendezvényedre próbababára, díszletre, vagy egy fotóhátteret vinnél fotózáshoz? Nézz körül nálunk, hátha találsz kedvedre való kellékeket!

Vintage és retro menyasszonyi ruhák kölcsönzése

Különleges vintage és retro menyasszonyi ruhák fotózásra, esküvőre.

Szalagavató ruhák kölcsönzése

Csodás, tüllös, csipkés, csillogó köves, abroncsos ruhák, szmokingok szalagavatóra, akár esküvőre is.

Alkalmi lányka ruhák kölcsönzése

Alkalmi lányka ruhák az egyszerűbbtől a királylányos fazonokig, esküvőre, keresztelőre, fotózáshoz

Antik enteriőr bérbeadása fotózáshoz

Gyönyörűen berendezett, korhű, antik környezet. A helyszínen kedvezményes áron ruhák és kellékek is bérelhetők! Boudoir fotózáshoz tökéletes helyszín!

Fotózás szervezés és Ruhák kölcsönzése Fotózásra, Workshopokhoz, Forgatásokra

1800-as évek, Western, 1920-as évek, Steampunk, Goth, Vintage-, Retro-, és Modern Menyasszonyi ruhák, Lányka ruhák., Estélyi ruhák

Limitált exkluzív fotócsomagok

Fotózás Diana hercegnő kedvenc divattervezője, Catherine Walker által tervezett valódi selyemből készült ruhákban. A ruhák maximum 10 fotózáson vesznek részt, azután megszűnik a lehetőség a fotózásra.

Csajos Teadélután ruhapróbával

Ruhapróba egy süti és egy forró tea mellett. Igazi csajos program. 1800-as évek, 1920-as évek, Western, Steampunk, Goth stílus! Szülinapi ajándéknak is kiváló!

Lánybúcsús Teadélután ruhapróbával

Unjátok már a sablonos lánybúcsúkat? Itt az alkalom, hogy valami különleges, csajos, és feledhetetlen élményben legyen részetek.