Az árak a szolgáltatás kiválasztása után láthatóak!


Korhű ruhák és alkalmi ruhák, valamint kiegészítők kölcsönzése

1920-as évek, 1800-as évek, Western, Steampunk, Goth és Alkalmi ruhák, valamint a ruhákhoz tartozó kiegészítők fotózáshoz, filmforgatáshoz, klipforgatáshoz, fellépéshez, egyéb alkalmakhoz.

Egyéb kellékek kölcsönzése (fotózás, forgatás, rendezvény, egyéb alkalom)

Szükséged lenne fotózáshoz kellékekre, vagy egy rendezvényedre próbababára, díszletre, vagy egy fotóhátteret vinnél fotózáshoz? Nézz körül nálunk! Több tétel kölcsönzése esetén kedvezmény!

Vintage és retro menyasszonyi ruhák kölcsönzése

Különleges vintage és retro menyasszonyi ruhák fotózásra, esküvőre.

Alkalmi lányka ruhák kölcsönzése

Alkalmi lányka ruhák az egyszerűbbtől a királylányos fazonokig, esküvőre, keresztelőre, fotózáshoz

Fotóstúdió-bérlés

Gyönyörűen berendezett vintage valamint modern környezet. A fotótérben lévő tárgyak használata benne van az árban és igény szerint használhatók. Világítástechnika nincs, azt a fotósnak kell biztosítania magának. A fotóstúdióban van háttértartó állvány hátterekkel, melyet felár ellenében rendelkezésre bocsátunk. A fotózáshoz ruhák is bérelhetők kedvezményes áron! Időpont foglalás egyenlőre telefonon, hamarosan időpontfoglaló rendszeren keresztül (amint kész lesz jelezzük) történik!

Ruhák kölcsönzése Fotózásra, Forgatásokra, Workshopokhoz és Fotózás szervezés

1800-as évek, Western, 1920-as évek,1930-as évek, Steampunk, Goth, Vintage-, Retro-, és Modern Menyasszonyi ruhák, Lányka ruhák., Estélyi ruhák

Teadélutánok korhű ruhapróbával

Próbálgass vagány korhű ruhákat a barátnőiddel, vagy a pároddal egy süti és egy forró tea mellett, ez egy igazán különleges program. Válassz ki egy korszakot a 1800-as évek, 1920-as évek, Western, Steampunk, Goth stílusok közül. Szülinapi, névnapi ajándéknak is kiváló!