Amennyiben megszeretnéd rendelni szolgáltatásaink valamelyikét, érdeklődj elérhetőségeink egyikén!

Válassztok egy korszakot (fejenként egy-egy szett ruha és hozzá kiegészítők) és fotózkodjatok a Fotózási térben, közben sütizzetek, kávézzatok, teázzatok! Igazi csajos program és különleges élmény! Bármelyik korszakból lehet ruhát választani kivéve a menyasszonyi ruhákat. A program időtartama: 2 óra. Jelentkezés telefonon! Szülinapi ajándéknak is kiváló! Ha fotóst is szeretnétek, felár ellenében kérhető!

Változó!

Kérj a Csajos Teadélutánhoz sminket is! Legyen még különlegesebb az élmény! Az adott szolgáltató árlistáját elküldjük e-mailben.

Változó!

Kérj a Csajos Teadélutánhoz fodrászt is! Legyen még különlegesebb az élmény! Az adott szolgáltató árlistáját elküldjük e-mailen.

30.000 Ft / alkalom

Kérj a Csajos Teadélutánhoz fotóst is! Az árban 30 db digitális, színkorrekciós kép van, melyet az elkészült fotókból lehet kiválasztani. A fotókat digitális formában, nagy felbontásban kapják meg online átküldve a megadott e-mail címre. (Ezt úgy kell elképzelni mint egy rendezvényfotózást, több kép készül rólatok a felpróbált ruhákban, illetve elkapva az esemény hangulatát) Több kép választása, vagy retusálás kérése esetén, a fotóssal kell egyeztetni!