Amennyiben megszeretnéd rendelni szolgáltatásaink valamelyikét, érdeklődj elérhetőségeink egyikén!

A fotózás előtt egy előre egyeztetett időpontban ruhapróbát tartunk, ill. megkötjük a megbízási szerződést a fotózás megszervezésére. Ekkor a fotózás árának a 30%-át foglalóként le kell tenni, mely a fotózás napján a teljes ár kifizetésekor levonásra kerül. Az elkészült képeket digitális formában a megadott e-mail címre fogjuk átküldeni, ahonnan nagy felbontásban letölthetők.


Fotózás a híres tervezőnő Catherine Walker által tervezett menyasszonyi ruhában+kellékek. 1 smink+1 frizura. 20 db legjobban sikerült digitális kép retusálva, színes és szépia kivitelben. 1 db Exkluzív fotókönyv az elkészült képekkel. 1db retusált A/4-es fotó, képkeretben. Fotózás időtartama: változó+előkészületek (smink+frizura+öltözés+kimenetel a helyszínre)

Fotózás a híres tervezőnő Catherine Walker által tervezett menyasszonyi ruhában+kellékek. 1 smink+1 frizura. 20 db legjobban sikerült digitális kép retusálva, színes és szépia kivitelben. 1 db Exkluzív fotókönyv az elkészült képekkel. 1 db retusált A/4-es fotó, képkeretben. Fotózás időtartama: változó+előkészületek (smink+frizura+öltözés+kimenetel a helyszínre)